Miért a Rajk?

A Rajk működését magunk formáljuk. A saját szabályaink szerint élünk, amelyeket az egymással folytatott diskurzus formál. A közösségünk diverz, így a vitáinkban sok különböző, egymásnak ellentmondó érték- és érvrendszer merül fel. Minden nap tanulunk egymástól magunkról, csapatmunkáról, közösségi dinamikáról, sikerről és kitartásról. Kis csoportokban, egymást motiválva mélyedünk el szakmailag a társadalomtudomány bármely területén.

Szakmai elmélyülés

Személyiségfejlődés

Közösségi élmény

Vigyázz, Kész, Rajk!

(Elsős)kurzus

Nem csak elsősöknek. Szívesen látunk minden érdeklődő első- és másodévest hetente tartott kötetlen beszélgetős alkalmainkon, ahol egy-egy kávé vagy sör mellett megismerjük egymás gondolatait életről, társadalomról, filozófiáról, vagy ami éppen szóba kerül.

Bármikor becsatlakozhatsz!

Fuss belénk

Augusztus
Gólyatábor
Itt találkozhatsz velünk először, mesélünk a szakkollégiumi életről, hangulatról, közösségről.
Augusztus
Szeptember
Kiülés
Az ELTE-n, illetve Corvinus E és C épületében. Igyál velünk limonádét, és kérdezz bármit személyesen.
Szeptember
Október
Corvinus Szakkollégiumi infóest
Miben más a Rajk, mint a SZISZ, a TEK, vagy a többi szakkollégium? Melyik szakkoli melyik roxforti ház lenne? Kérdezz bármit a szakkollégiumi képviselőktől.
Október
Február
Téli Tábor
Gyere velünk Balatonmáriafürdőre az éves rajkos téli fesztiválra. Előadásokkal, beszélgetésekkel, esti bulikkal és hagyományosan borrenddel készülünk.
Február
Március
Elsős verseny
Nem csak elsősöknek. Mérettesd meg magad a Közgazdasági Esetversenyen és/vagy a Társadalomtudományi Esszéversenyen.
Március
Május
Felvételi
Keresd kérdőíveinket az egyetemen vagy online, töltsd ki, és nyomd egy rajkos kezébe. Ha ezzel megvagy, várunk júniusban a Horánszky utca 6-ba, egy laza félórás beszélgetésre.
Május

Felvettünk?

Szuper! Akkor várunk szeretettel a felvételid utáni első vasárnap a kollégiumban, majd júniusban a Nyári Táborban.

Kopaszi-gát

Összegyűlünk a Rajk udvarán késő délután, hogy üdvözölhessük a kollégium újonnan felvettjeit. Hideg sör és fröccs mellett ismerkedünk a borostyán lombjai alatt.

Nyári Tábor

Vonatra ülünk, irány a Nyári Tábor! Vitázunk a forró levegőben, fürdünk, sportolunk, este kikapcsolunk, majd a tábortűz fénye mellett elbúcsúztatjuk a végzősöket.