Rajk Felvételi 2019

KÉRDŐÍV LETÖLTÉSE

Kedves első-és másodévesek!

Megkezdődött kollégiumunk felvételi időszaka a 2019-es évre, melynek keretein belül lehetőséget kaptok, hogy felvételt nyerhessetek hozzánk.

Hogyan tudtok jelentkezni?

A felvételi első szakaszában egy kérdőívet kell kitöltenetek, melyet a BCE könyvtárában, az E épületben, a Tarkaréti Kollégiumban, az ELTE TÁTK Északi épületének portáján, illetve a Rajk portáján találhattok meg – vagy letölthetitek innen, a honalpunkról is. A kérdőívet kézzel kitöltve, gépelve és kinyomtatva, vagy e-mailen keresztül is leadhatjátok.

A kitöltött kérdőíveket a fentebb felsorolt pontokon található dobozokban kell elhelyeznetek, vagy el is küldhetitek azt a rajkfelveteli2019@gmail.com címre legkésőbb május 21. este 19:59-ig. Amint ez megtörtént, küldjetek egy levelet a fenti e-mail címre, amiben jelzitek számunkra, hogy leadtátok a kérdőívet..

A felvételi második része egy szóbeli elbeszélgetés lesz június 5-8. között, amire mindenkit behívunk, aki leadta a kérdőívet. Amennyiben felveszünk, készülj fel egy kellemes mulatozásra június 9-én, majd Nyári Táborunkra június 25-30. között!

Szeretnénk felhívni arra a figyelmedet, hogy a Corvinus szakkollégiumai (EVK, FAKT, GYDSZ, Heller, SZISZ, TEK) közötti megállapodás értelmében egy tanévben csak egy szakkollégiumba jelentkezhetsz, így a Rajk sem fogad el kettős jelentkezést!

Sok sikert!

A rajkosok