Rajk Felvételi 2018

Rajk László Szakkollégium Felvételi 2018

KÉRDŐÍV LETÖLTÉSE

 

Kedves első-és másodévesek!

Megkezdődött kollégiumunk felvételi időszaka a 2018-es évre, melynek keretein belül lehetőséget kaptok, hogy felvételt nyerhessetek hozzánk.

Hogyan tudtok jelentkezni?

A felvételi első szakaszában egy kérdőívet kell kitöltenetek, melyet a BCE könyvtárában, az E épületben, a Tarkaréti Kollégiumban, az ELTE TÁTK Északi épület portáján, illetve a Rajk portáján találhattok meg, vagy feljebb letölthetitek és kinyomtathatjátok. A kérdőívet kézzel kitöltve, vagy gépelt formában is leadhatod.

A kitöltött kérdőíveket a fentebb felsorolt pontokon található dobozokban kell elhelyeznetek, vagy el is küldhetitek a rajkfelveteli2018@gmail.com címre legkésőbb május 22., este 8-ig. Amint ez megtörtént, küldjetek egy e-mailt a megadott email címre, amiben jelzitek számunkra, hogy leadtátok a kérdőívet.

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy a Rajk nem fogad el kettős jelentkezést, azaz egy évben nem jelentkezhetsz két szakkollégiumba (EVK, FAKT, GYDSZ, Heller, SZISZ, TEK).

Hogyan tovább?

Minden kérdőívet kitöltő jelentkezőt behívunk egy személyes beszélgetésre, mely június 6. és 9. között fog lezajlani. A felvételi eredmények 10-én reggel kerülnek kihirdetésre.

Ha bármilyen kérdés felmerül bennetek, nyugodtan írjatok a rajkfelveteli2018@gmail.com címre.

Sok sikert!

A rajkosok