Rajk Felvételi 2018

Rajk László Szakkollégium Felvételi 2018

DOWNLOAD application form (Hungarian)

 

Dear First and Second Graders,

Megkezdődött kollégiumunk felvételi időszaka a 2018-es évre, melynek keretein belül lehetőséget kaptok, hogy felvételt nyerhessetek hozzánk.

How can you apply?

At the first part of the admission you have to fill a questionnaire, which you can find at the BCE Library, at the E épületben, at Tarkaréti Kollégiumban, az ELTE TÁTK Északi épület portáján, and at the reception of Rajk, találhattok meg, vagy feljebb letölthetitek és kinyomtathatjátok. A kérdőívet kézzel kitöltve, vagy gépelt formában is leadhatod.

A kitöltött kérdőíveket a fentebb felsorolt pontokon található dobozokban kell elhelyeznetek, vagy el is küldhetitek a rajkfelveteli2018@gmail.com címre legkésőbb 22nd of May, 8.00 p.mIf done, küldjetek egy e-mailt a megadott email címre, amiben jelzitek számunkra, hogy leadtátok a kérdőívet.

Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy a Rajk nem fogad el kettős jelentkezést, azaz egy évben nem jelentkezhetsz két szakkollégiumba (EVK, FAKT, GYDSZ, Heller, SZISZ, TEK).

What’s next?

Minden kérdőívet kitöltő jelentkezőt behívunk egy személyes beszélgetésre, mely június 6. és 9. között fog lezajlani. A felvételi eredmények 10-én reggel kerülnek kihirdetésre.

If you have any questions or doubts, feel free to write us to rajkfelveteli2018@gmail.com -

Good luck!

The Rajk members